Blogg - Thomas Ek

Publicerades 2024-05-11
Uppdaterad 2024-05-14


MÅTTE DJÄVULEN TA VÅRT PUBLIC SERVICE

I Göran Hägglunds public serviceutredning som presenterades nu den 13 maj, där berördes ingenting om de partiska problem som vår public serviceverksamhet besväras av. Ingenting. Det betyder att Du Göran Hägglund (KD) antingen är ohederlig, korrupt eller makalöst korkad. Jag kan inte förstå annat. Titta här;

 

Militärt krig, som palestinierna ständigt sysslar med det går ut på att döda, eller att dödas. Kriget i Gaza, det handlar således om att döda, eller att dödas. Okej?

 

Palestinierna vägrar att leva under fredliga förhållanden. Judarna skall förintas från planeten jorden, säger de.

Palestinierna vill dessutom utplåna Israel.
Palestinierna vill alltså även döda alla judar.
Palestinierna har därför attackerat Israel militärt.
Palestinierna har därför återigen startat ett militärt krig mot Israel.


Israel försöker naturligtvis försvara sig. Israel vill tillsammans med araber leva under fredliga förhållanden. Israel erbjuder medborgarskap till alla araber som bor i Israel. Du kan bli israelisk medborgare om du är arab. Allt du behöver göra är att ansöka. Vissa har gjort det men de flesta har inte gjort det. Varför? För att de muslimska fundamentalisterna hatar judarna. Och om du blir israelisk medborgare är du en kollaboratör som muslim.

 

Av vilken anledning undviker vårt public service klarlägga alla dessa väsentliga faktabaserade uppgifter? 

 

Av vilken anledning har vårt public service valt att urskillningslöst gång efter annan måla ut Israel som blint dödar barn, kvinnor och civila?

Vårt public service beskrivningar är inte bara partiska och missledande, de är direkt felaktiga. Det här är allvarligt och oerhört farligt. Med enastående fullständigt makalös stor framgång försöker den israeliska armén hela tiden undvika just detta, att döda barn, kvinnor och civila. Detta på bekostnad av avsevärt ökad risk för sina egna liv.

Antalet döda civila per stridande i Gaza-kriget är mångfalt lägre än i någon annan konflikt i liknande sammanhang, överhuvudtaget.

Titta på alla andra militära krig - Syrien, Jemen, Irak, Iran,,, eller andra världskriget där de allierade tömde bombmattor över de civila i Tyskland. (Eller tror du att Israel inte förfogar kapacitet att med hjälp av bombmattor över Gazaområdet döda allihop på en gång?)


Den Israeliska armén i Gaza visar här fram ett fullständigt makalöst militärt imponerande gott resultat som ingen annan militär armé på vår planet någonsin tidigare i historien sett maken till, men som vårt public service också valt att undanhålla?

 

Det här sättet som vårt public service valt att uppvisa Gaza-kriget, det är inte bara partisk, missvisande och felaktigt. Det här göder människans onda sidor. De låginformerade, lågbegåvade, bittra och onda människorna, - Sveriges ständigt växande röstboskap - som du Göran Hägglund fiskar efter? - de ser sin chans att göra sin röst hörd här, vilket som regel har sin grund i ren och skär okunskap. Ett samhällsstörtande partiskt riggat public service system som vårt public service tillsammans med ägarna - vår politikerkår livnär sig på. Begriper du Göran Hägglund överhuvudtaget vad jag säger till dig här? Eller är du både ond och korkad i skallen? Jag tror inte det. Jag uppfattar att Du helt enkelt valt att smita från ditt ålagda uppdrag.


Vårt public service föser oss alla rakt in i helvetet. Sverige måste skrota sin public serviceverksamhet och starta ett nytt som fungerar som det är tänkt.

 

ARE WE ALL CLEAR ON THAT?

 

Och Du Göran Hägglund, jag förväntar mig att du förklarar dig här, och ger mig en gripbar förklaring.


Tell The Truth 


Publicerades 2024-05-08


Palestinier är terrorister
Jaa, nu sa jag det. Palestinier är terrorister. Om du som är jude befinner dig någonstans i Sverige och möter en palestinier, eller en palestinasympatisör se upp, de vill inget hellre än att döda dig - att med en slö brödkniv, med dina bakbundna händer sakta men säkert skära av ditt huvud. Allra helst inför dina barn. Och Palestina, det är ett terroristkalifat. Så är det. Palestinasympatisörerna här i Sverige, de varken vet, kan eller förstår någonting över-huvudtaget alls, om det här. Varför är det så? 


Det är för att korrupt media & vår public serviceverksamhet inte sköter sin uppgift som de är ålagda att ta hand om. De står i skuld.

 

Flera opinionsundersökningar visar klart och tydligt att palestiniernas stöd till regimen i Palestina, det ligger runt 80-90%. Palestiniernas islamiska nazi-ideologi är så extrem att inget annat muslimskt land tar emot dem. De får inte komma dit. Så varför portförbjuds palestinierna av sina grannar? De är ju också muslimer? Varför? Därför att de är alldeles för extrema, de är terrorister. Att blanda civila med terrorister, det går inte, DÄR, har du den röda linjen. Okej?

Och de återstående 10-20% i Palestina då, som inte stödjer terroristerna, hur är det med dem? Och dessa palestinska småbarns föräldrar, som väljer att stanna kvar? Hur tänker de? Det kommer inte att bli bättre. Det är som före andra världskriget. Du kunde komma ut ur Tyskland i mitten av 1930-talet. Samma sak i Ryssland i början av 1920-talet då det förvandlades till Sovjetunionen. Du kunde komma ut. De flesta människorna valde dock att stanna kvar. Och det kostade dem livet i många fall. Det är samma sak i Gaza. Precis samma sak. Ingen skillnad. - What so ever. Okej?

Israel FÖRSVARAR sig mot terroristerna, som ständigt och oupphörligen attackerar Israel. Av vilken anledning är det så svårt att begripa det? Israel erbjuder medborgarskap till alla araber som bor i Israel. Du kan bli israelisk medborgare om du är arab. Allt du behöver göra är att ansöka. Vissa har gjort det men de flesta har inte gjort det. Varför? För att de palestinska fundamentalisterna hatar judarna; Alla judar ska dödas och förintas från jordens yta, säger de. Och om du blir israelisk medborgare, då är du som är muslim eller palestinier, en kollaboratör.

De här får mig att tänka på det faktum att dessa fundamentalistiska araber, sannolikt en bedövande stor majoritet palestinier - för att inte säga allihop, känner stor tacksamhet om kriget mot judarna tar livet av sitt barn eftersom barnet ifråga då kommer till Allah.

 

Så vad är det för något som gör, att våra ”vanliga” ungdomar här i Väst är så fientligt inställda mot Israel?

 

Den dolda delen av de nuvarande anti-israeliska protesterna, de är exakt samma som under George Floyd-upploppen i USA: Hat mot det vita patriarkala kapitalistiska systemet. Det är vad det handlar om. Det är det primära skälet.

 

Många av protesterarna vet inte det, precis som många av plundrarna under George Floyd-upploppen inte brydde sig. En möjlighet dök upp, och några personer tog vara på den. Men om du spårar organisatörerna av oroligheterna, då hittar du stenhårda socialister och kommunister.

 

I England och i Irland, där är Israel-hat-kadrerna helt öppna om det här. Här i Sverige är de inte så. Det beror på att de flesta svenskar - i likhet med de flesta andra i Västerlandet kväljs vid tanken på förlust av frihet som följer med regeringskontroll över marknaden. Vår judisk-kristna tradition och historia i övrigt motarbetar båda vad vi individer kan åstadkomma. Klimat eldarna faller - tillsammans med vårt public service, också in i den antikapitalistiska rörelsen. MainStream Media och hängivna kapitalister, de är ointresserade av att avslöja orsakerna till den nuvarande protest modellen.

 

Men de är lätt att hitta. Israel är ett välmående, kapitalistiskt land. Palestinierna kan inte skapa välstånd eftersom de inte har någon frihet att skapa det. Hamas styr dem, och oliktänkande, det är inte tillåtet. I Gaza är frihet bara ett annat ord för; ingenting kvar att förlora.

 

Så ser situationen ut. Palestinier är terrorister. Palestina är ett terroristkalifat och, kapitalism, ’det är ett ondskefullt bestånd som kommer att hitta ett sätt att skapa social oordning’.


Vårt tvångsfinansierade public nazi-service föser oss alla, rakt in i helvetet. Att svära är fult men det här är min hemsida. Vi är allihop en bunt djävla korkskallar som låter det här pågå.

 

Publicerades 2024-04-16


Ett spektakulärt misslyckande
Irans militära attack nu i söndags den 14 april mot Israel, den var inte proportionerlig till Israels förmodade attack i Damaskus (den 1 april 2024).

 

För det andra;

Attacken mot Israel, den exponerade en oroväckande* låg militär kompetens hos Iran, som är ett generande exempel på en totalt misslyckad attack. Ett spektakulärt misslyckande. Varför?

 

Iran skickade iväg 170 drönare, 30 kryssningsrobotar och 120 ballistiska missiler mot Israel. Vilka allihop, 99% av dem, sköts ner innan de nådde fram.

 

Attacken har gjort att Israel nu har hamnat i en bättre opinionssituation. Detta eftersom den vilseförda opinionen med begränsade kunskaper nu rimligen ser vem som verkligen är ”the bad guy” här.

 

*Vad som bekymrar mig dock, det är om Iran nu har kärnvapen. Jag tror att de har det nu. Och Ayatollorna i Iran, de är sannolikt inte förmögna nog att begripa att man inte bör avfyra kärnvapen. Till skillnad mot Israel förstår inte mullorna det. Helt övertygad om att så är fallet.

 

Om Iran har kärnvapen nu, då tror jag att Israel vet om det. Kärnvapen (!) som märk väl, Bidenadministrationen har finansierat. Bland annat, genom att ha tagit bort sanktionerna mot Iran.

 

När Trump lämnade över presidentskapet till Joe Biden, då var Iran nära på bankrutt och, de höll sig på mattan. Nu badar Iran i pengar, och struntar blankt i vad USA säger. Skeendet i Ryssland, blev precis, likadant.

 

Har fullt förtroende för att Israel som efter den 7:e oktober attacken hela tiden har skött sig exemplariskt sannolikt har full koll på vad de nu bör och ska göra.

 
 

Det här är en mycket allvarlig säkerhetsrisk, för hela västvärlden. Vem har satt oss i denna situation? Det är korrupt media, fake news & vårt public service. Opinionen vilseleds.

 

Biden gör nästan allt som extremvänstern vill. Detta är uppenbart för varje tänkande person som inte är förgiftad av vänsterideologi. Snart kan han - Biden, till 100% vända sig mot Israel. Det är den enda kvarvarande frågan där han inte helt och hållet har kapitulerat för de liberala extremisterna.

 

Sanningen är, att USA och med det, hela vår värld, nu står inför en lång rad synnerligen allvarliga hot, överallt.

 

Den progressiva rörelsen som i USA leds av president Joe Biden och som här hemma leds av vårt public service, den tar död på oss.

 

Det är allvar nu. Nu måste Du Göran Hägglund som är ordförande i public serviceutredningen, agera!

 

Igår den 15 maj då var president Joe Biden tvungen att läsa anteckningar när han träffade Iraks ledare.


USA:s ledare är oförmögen att tala om händelser som utspelar sig mitt framför honom.

Biden oförmögen att föra ett fritt samtal

Publicerades 2024-04-08


Självförtroende

Vad andra människor gör som vuxna, det kan varken du eller jag kontrollera. Vi kan kontrollera våra barn. När de väl blivit 18 då kan vi inte kontrollera dem. Du seglar igenom livet och helt plötsligt en dag sårar någon dig eller gör något som spränger hela din tillvaro. Det har de flesta av oss upplevt. Du känner dig kränkt. Kanske känner du rentav instinktivt att du vill ”ge tillbaks”. Hur går du tillväga då?


Ska du göra som Jesus förordar, och bara vända andra kinden till? Eller är det, - öga för öga, tand för tand som gäller? - Då kan ju ingen se?

 

Nyckeln till att hantera den här situationen så att du inte tappar fattningen, är självförtro-ende. Det lärs inte ut i våra skolor. Det borde de göra därför självförtroende gör människan stark och det bygger upp din förmåga.

 

Du kan inte tillåta dig att vara beroende av andra människor. Oddsen i sådant fall är att du kommer att få det rätt mellan ögonen. Det är farligt.

 

Om du är beroende av en annan person för din välfärd, ditt välbefinnande. Se upp. Du kan inte kontrollera vad de gör. Människor förändras. Omständigheterna förändras.

 

Ett gott självförtroende medför stryka. Det bereder dig väg till att skapa dig ett bättre liv. Se till att dina barn skaffar sig självförtroende.

 

Publicerades 2024-04-02


Har vi lurats in i Ukrainakriget?

Ja det har vi, och det är vårt eget fel, helt och hållet. Varför?


Jo, därför att rimligen, så står det helt klart att vår europeiska politikerkår genom märkvärdig inkompetens, och, grov oaktsamhet, tillsammans med president Joe Biden, klantat till alltihop. Alltihop, och därmed utsatt oss svenskar för onödig fara. Hur då?


Ska alldeles straxt förklara varför, men dessutom, så har vårt public service av partiska skäl, uppblandat med inkompetens brustit, med att tillhandahålla oss rimligt erforderlig information om varför kriget i Ukraina blev av.

 

Så här ligger det till

Under Barack Obamas presidentskap då gick Vladimir Putin in i Ukraina och tog en femtedel av Ukraina (Krim). Obama sa ingenting, vare sig före, under eller efter. Under Trumps presidentskap, då tog Putin 0% av Ukraina. När Joe Biden därefter tog över presidentposten då gick Putin återigen in i Ukraina. Varför blev det så här?

 

Därför att när Donald Trump blev USA:s president, då såg Trump snabbt till, att genom personliga möten, fruktsamma samtal hela tiden med respektfullt klarspråk, vara överens med Putin. Som helt klart och trots allt, visat sig vara resonabel.

 

Putin snappade naturligtvis också upp att det helt enkelt inte var vare sig läge eller någon idé att börja krångla eller bråka med Trump. Därför att då agerar Trump, det visste alla, inklusive Vladimir Putin.

 

När Trump lämnade över presidentposten till Joe Biden, och när Putin strax därefter bevittnade USA:s katastrofala uttåg från Afghanistan, då såg han naturligtvis sin chans att gå in i Ukraina igen, vilket han gjorde. Men vad var det som gjorde att Putin den 22 februari 2022 trots allt valde att gå in i Ukraina?

 

Därför att vår europeiska politikerkår tillsammans med president Joe Biden klantade till alltihop. Alltihop. Hur då? Kolla här. Så här gick det till;

 

Putin klargjorde att han inte vill att Nato ska expandera öster ut. - Det ska du inte lägga dig i, vi gör som vi vill, sa Zelenskyj, Europas politikerkår, och Nato. Putin försökte då tvinga parterna till förhandlingsbordet. Zelenskyj som gick med på att förhandla, sa då ja. En månad senare fanns ett förslag på bordet, där parterna var överens. Avtalet ifråga, sa att Ryssland skulle dra sig tillbaka om Ukrainas neutralitet garanterades. Nato fick inte expandera längre öster ut.

 

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson dök då oväntat upp och stoppade samman-komsterna, och med sig, hade han ett godkännande som president Joe Biden hade skickat med. Putin blev förolämpad och naturligtvis ur-förbannad över att av dessa amatör-styva-i-korken-nissar som knappt kan tala engelska bli behandlad så makalöst respektlöst. Putin gick då in i Ukraina.

 

Ärendet har därför helt klart, handlagts på ett utomordentligt anmärkningsvärt, skrämmande, tragiskt och klantigt sätt. Varför?

 

Det bör vår statsminister, vår övriga politikerkår, vårt public service, och alla övriga sven-skar som hatar Trump och det riktiga USA, lägga ner en liten stunds tankeverksamhet åt.

Publicerades 2024-04-02


Kärnvapenhotet
I en intervju som Bill O’Reilly höll den 12 oktober 2022 (som tyvärr är spärrad för oss i Europa) där frågade Bill O’Reilly Mike Pompeo som vid tiden då det begav sig var chef för CIA och närvarade vid samtalen med Putin;

 

Dialog (den 12 oktober 2022);

Bill O’Reilly: - Kan du ge mig ett exempel på vad USA:s respons skulle bli om Putin hotade med att avfyra kärnvapen?

Mike Pompeo; (som tidigare i intervjun klargjorde att han är förhindrad att redogöra över vilka val som kan tänkas vara lämpliga): - "Tänk 'Cyber' - se till att släcka ner allt i Ryssland på ett sätt som gör Ryssland - som publikt inte kan bli bevisbart - men som hela världen skulle begripa, faktiskt gjorde det, inte heller går att bevisa, att det var en respons till det."

 

Slut Dialog

 

Av vad jag begriper handlar det här om en elektromagnetisk puls-bomb (EMP). EMP-bomb är konstruerad för att generera en kraftig elektromagnetisk puls när den detonerar. Som på en millisekund kan slå ut all nödvändig elförsörjning. Alternativt om så önskas, inom ett specifikt utpekat område slå ut all elförsörjning, i Ryssland.


Av allt att döma kan USA sannolikt, och det lätt som en plätt (jag gissar här) avfyra den här bomben från rymden. EMP-bomb dödar som regel inte människor.

 

Ryssland forskar i den här tekniken fortfarande, men av vad jag förstår förfogar inte Putin över vapnet ännu (jag är inte helt säker på den här punkten). USA har dock den här utrustningen och den alltså framställd och färdig att användas

 

Publicerades 2024-04-02


USA:s vapen i rymden 

Utplacerade vapen i rymden med allehanda oerhört kraftiga laserkanoner och annat som på en millisekund kan pulvrisera en stridande soldat till ånga, det var något som Trump verkligen satsade på då han var USA:s president.

 

Med hjälp av USA:s kraftfulla vapen i rymden så är USA relativt sett fortfarande skyddat. Även under president Joe Biden, som inom parentes egentligen inte vet speciellt mycket om det här. Det beror på att staben som president Trump tillsatte fortfarande är verksam. NAC (National Security Agency) och CIA (Central Intellegence Agency) är de två myndigheter som opererar utomlands. CIA kan inte verka i USA. Den uppgiften ligger hos FBI. När terrorister anländer till USA, då tar FBI över.

 

Utanför USA:s gränser, där är det CIA som ansvarar för övervakningen och säkerställer så att nödvändig information når fram för att skydda USA:s intressen. CIA och NAC som är baserad i Maryland har detta ansvar och garanterar att övervakningen sköts på ett säkert sätt. Med sina högt utvecklade utrustningar i rymden är CIA och NAC de överlägset bästa, mest sofistikerade, effektiva övervakningsverksamheter som finns i vår galax.

 

Al-Qaedas rekryteringar i Afghanistan, IS närvaro i västra Irak, IS och Boko-Harams härjningar i Afrika, allt detta, det har USA koll på. Skälet till att USA inte bekymrar sig så mycket om det är för att USA hela tiden vet vad terroristerna gör. USA ser dem hela tiden från rymden. De kan se hur många de är, hur deras faciliteter ser ut. Just nu har USA ”Special Forces” i Afrika, som ingen vet om eftersom det är hemligt. Detta gör att rapporter härom uteblir i media. Men USA är där och när NAC och CIA ser och ”pin-pointar” var IS eller Boco-Haram drar igång sina mördarorgier som till exempel i Mali och eller i Nigeria, då går USA:s ”Special Forces” in; Boom. Antingen med drönare eller så går de in med ”The Special Forces”. Naturligtvis har de koll på om det finns civila i närheten och så vidare. Men ingen känner till det här. Såvida inte president Joe Biden vill tala om det, vilket han ibland gör. Det är de enda tillfällen som vi och media får kännedom om vad som sker, men det är Sällan. Övervakningen av the ”Bad Guys” utomlands är med hjälp av USA:s extremt avancerade avlyssningsutrustningar, kameror, fotografier, oerhört effektiv. (Källa: boken Killing The Killers av Bill O’Reilly).

 

Terroristattacken i Moskvas konserthall nu den 22 mars 2024 där över 90 personer dödades och över 133 personer skadades, det visste CIA om i förväg att det skulle ske. CIA meddelade också Ryssland i god tid innan, om vad som skulle ske. Men Putin som enligt gänget på Swebbtv bara vill alla väl, struntade i det.

 

USA och Europa hänger nu på en skör tråd eftersom president Biden vänt på i stort sett allting av det som Trump - som företräder det som det riktiga och normala USA åstadkom. Nästa president måste först och främst återställa allt det som Trump gjorde och därtill, möta USA:s alla nya utmaningar.

 

Trump har lärt sig en hel del under de senaste åtta åren och dessa lärdomar kommer sannolikt visa sig vara hans viktigaste tillgång. Nu är det tränade muskler och stridshärdad erfarenhet som gäller.

 

Även om vi européer i rättvisans namn nu borde tvingas att själv ta ansvar för den direkt livshotande oreda som vi själva tillsammans med antiamerikanen Joe Biden nu har skapat, så hoppas jag ändå på att Donald Trump återigen kommer att ta rodret och med det rätta till vår värld.

 

Vi lever farligt nu. Vi måste därför, till att börja med, per omgående, skrota vårt public service och starta ett nytt public service som fungerar som det är tänkt ...

 

Ursäkta mig; Hur djävla svårt är det att begripa det?